LOGOWANIE
- STRONA GŁÓWNA
- TWÓJ PAKIET PREMIUM
- TWOJE WYNIKI
- KWALIFIKACJE W ZAWODZIE
- NAUKA ZDALNA
- GENERATOR TESTÓW
- ARCHIWUM ARKUSZY
- WSPÓŁPRACA
- KONTAKT
KWALIFIKACJA TG10 - STYCZEŃ 2022 - ROZWIĄZANIE ZADANIA NR 1
KOD ARKUSZA: TG.10-01-22.01-SG
Podziel się arkuszem z innymi i udostępnij go na Facebooku:
SKRÓCONA TREŚĆ ROZWIĄZANIA:
Rezultat 1: Karta zamówienia Gościa 1
W Tabeli 1 zapisane:
1 dodatek do zupy: groszek ptysiowy
2 dodatek skrobiowy do dania głównego: ziemniaki z wody lub frytki
3 wino do dania głównego: wino czerwone dry
4 wino do deseru: wino musujące sweet
Rezultat 2: Karta zamówienia Gościa 2
W Tabeli 2 zapisane:
1 dodatek do zupy: surowe żółtko
2 dodatek skrobiowy do dania głównego: ziemniaki z wody lub kluski kładzione
3 wino do dania głównego: wino czerwone dry
4 wino do deseru: wino musujące sweet
........
........