LOGOWANIE
- STRONA GŁÓWNA
- TWÓJ PAKIET PREMIUM
- MOJE WYNIKI
- MOJE EGZAMINY
- PRÓBNE EGZAMINY ZAWODOWE
- KWALIFIKACJE W ZAWODZIE
- NAUKA ZDALNA
- GENERATOR TESTÓW
- ARCHIWUM ARKUSZY
- WSPÓŁPRACA
- KONTAKT
Kwalifikacja T12 - STYCZEŃ 2017
(Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie)
Przykładowe pytania z testu 'Kwalifikacja T12 - STYCZEŃ 2017':
- Kto zajmuje się systematyczną kontrolą przygotowanych dla gości pokoi w hotelu posiadającym dużą ilość miejsc noclegowych? ........- Którą z podanych procedur należy zastosować podczas sprzątania pokoju zajętego przez gościa? ........
- Który z zamieszczonych wózków hotelowych stosowany jest do jednoczesnego przewożenia czystej i brudnej bielizny? ........
- W którym z podanych miejsc pokojowa powinna umieścić zamieszczoną w ramce informację? ........
- Jak powinna się zachować korytarzowa, która w trakcie czynności porządkowych w holu hotelowym zauważyła skórzaną teczkę? ........
- Który rodzaj śniadania składa się z kawy lub herbaty, soku pomarańczowego, croissanta, bagietki, masła i dżemu? ........
- Która grupa produktów powinna zostać umieszczona w bufecie śniadaniowym w pierwszej kolejności? ........
- Jak nazywa się przedstawione na zdjęciu urządzenie stosowane w gastronomii? ........
KOD ARKUSZA: T.12-X-17.01
