LOGOWANIE
- STRONA GŁÓWNA
- TWÓJ PAKIET PREMIUM
- TWOJE WYNIKI
- KWALIFIKACJE W ZAWODZIE
- NAUKA ZDALNA
- GENERATOR TESTÓW
- ARCHIWUM ARKUSZY
- WSPÓŁPRACA
- KONTAKT
KWALIFIKACJA HGT4 - CZERWIEC 2022 - ROZWIĄZANIE ZADANIA NR 2
KOD ARKUSZA: HGT.04-02-22.06-SG
Podziel się arkuszem z innymi i udostępnij go na Facebooku:
SKRÓCONA TREŚĆ ROZWIĄZANIA:
Rezultat 1: Ziemniaki puree
Uwaga! Oceny rezultatu należy dokonać po zakończeniu zadania
1 Koper w ziemniakach puree jest posiekany
2 Ziemniaki puree są równomiernie wymieszane z koprem
3 Ziemniaki puree mają gładką, jednolitą konsystencję, bez widocznych grudek
4 Ziemniaki puree są doprawione, nie za słone
Rezultat 2: Surówka z białej kapusty
Uwaga! Oceny rezultatu należy dokonać po zakończeniu zadania
1 Kapusta jest drobno poszatkowana
2 Marchew jest rozdrobniona na tarce o grubych oczkach
3 Jabłko jest rozdrobnione na tarce o grubych oczkach
4 Składniki surówki są równomiernie wymieszane z majonezem
5 Surówka jest doprawiona, nie za kwaśna, nie za słona
........
........