LOGOWANIE
- STRONA GŁÓWNA
- TWÓJ PAKIET PREMIUM
- TWOJE WYNIKI
- KWALIFIKACJE W ZAWODZIE
- NAUKA ZDALNA
- GENERATOR TESTÓW
- ARCHIWUM ARKUSZY
- WSPÓŁPRACA
- KONTAKT
KWALIFIKACJA T8 - CZERWIEC 2017 - ROZWIĄZANIE ZADANIA NR 1
KOD ARKUSZA: T.08-01-17.06
Podziel się arkuszem z innymi i udostępnij go na Facebooku:
SKRÓCONA TREŚĆ ROZWIĄZANIA:
Rezultat 1. Grafik pokojów
| uwzględnia:
R.1.1 tylko w kolumnie 3.09 wpisaną literę P w pozycji numer pokoju 1 R.1.2 tylko w kolumnie 3.09 wpisaną literę P w pozycji numer pokoju 3 R.1.3 tylko w kolumnie 3.09 wpisaną literę N w pozycji numer pokoju 4 R.1.4 tylko w kolumnie 3.09 wpisaną literę P w pozycji numer pokoju 5 R.1.5 tylko w kolumnie 3.09 wpisaną literę N w pozycji numer pokoju 13 R.1.6 tylko w kolumnie 3.09 wpisaną literę N w pozycji numer pokoju 14 R.2
Rezultat 2. Przykładowy jadłospis dla gości na diecie z obniżoną zawartością cukru
| uwzględnia:
R.2.1 śniadanie - zaznaczone tylko: czarna herbata, płatki owsiane, chleb razowy, biały ser
R.2.2 obiad - zaznaczone tylko: krem ze szparagów, gulasz z wołowiny, kasza gryczana, sałata z sosem winegret
R.2.3 kolacja - zaznaczone 4 potrawy tylko z wymienionych: omlet ze szpinakiem i czosnkiem, serek ze szczypiorkiem, surówka z marchewki i jabłka, placuszki warzywne z naturalnym jogurtem, sałatka z pęczaku z grillowanymi warzywami
R.2.4 suchy prowiant - zaznaczone tylko: wafle ryżowe ze słonecznikiem, kanapka z szynką drobiową, woda mineralna, ciasteczka owsiane
R.3
........
........