LOGOWANIE
- STRONA GŁÓWNA
- TWÓJ PAKIET PREMIUM
- TWOJE WYNIKI
- KWALIFIKACJE W ZAWODZIE
- NAUKA ZDALNA
- GENERATOR TESTÓW
- ARCHIWUM ARKUSZY
- WSPÓŁPRACA
- KONTAKT
KWALIFIKACJA T10 - STYCZEŃ 2016 - ROZWIĄZANIE ZADANIA NR 1
KOD ARKUSZA: T.10-01-16.01
Podziel się arkuszem z innymi i udostępnij go na Facebooku:
SKRÓCONA TREŚĆ ROZWIĄZANIA:
Rezultat 1: Menu z kalkulacją kosztów konsumpcji
R.1.1 Aperitif - campari soda
R.1.2 Zakąska gorąca - sardynki pieczone po sycylijsku
R.1.3 Deser - tiramisu
R.1.4 Orvietto Classico secco, bianco
R.1.5 Koszt konsumpcji na osobę - 148,00 zł lub 148 zł lub kwota bez jednostki
R.2
Rezultat 2: Kalkulacja usługi gastronomicznej
R.2.1 Wynajęcie sali restauracyjnej z obsługą kelnerską
R.2.2 Dekoracja stołów wg zamówienia zleceniodawcy
R.2.3 Parking (lub 6 miejsc parkingowych)
R.2.4 Pianista
R.2.5 Pokaz fajerwerków
R.2.6 Koszt usług dodatkowych - 1 110,00 zł lub 1110 zł lub kwota bez jednostki
R.2.7 Koszt konsumpcji 14 osób - 2 072,00 lub 2072 zł lub kwota bez jednostki
R.2.8 Koszt całkowity - 3 182,00 zł lub 3182 zł lub kwota bez jednostki
R.2.9 Koszt zamówionej usługi gastronomicznej (z uwzględnieniem 10% rabatu) - 2 863,80 zł
R.3
........
........