LOGOWANIE
- STRONA GŁÓWNA
- TWÓJ PAKIET PREMIUM
- MOJE WYNIKI
- MOJE EGZAMINY
- PRÓBNE EGZAMINY ZAWODOWE
- KWALIFIKACJE W ZAWODZIE
- NAUKA ZDALNA
- GENERATOR TESTÓW
- ARCHIWUM ARKUSZY
- WSPÓŁPRACA
- KONTAKT
Kwalifikacja TG7 - CZERWIEC 2015
(Sporządzanie potraw i napojów)
Przykładowe pytania z testu 'Kwalifikacja TG7 - CZERWIEC 2015':
- Który deser należy zestalić żelatyną? ........- System HACCP podczas procesu produkcyjnego nie obejmuje ........
- W strefie czystej zakładu gastronomicznego należy wykonywać ........
- Do przygotowania krupników należy kasze gotować do konsystencji ........
- Który element gastronomiczny należy wykorzystać do sporządzenia befsztyku tatarskiego? ........
- Vol-au-vent to słony wypiek z ciasta ........
- Na zdjęciu przedstawiono ........
- Temperatura wewnątrz upieczonej szynki mierzona przez 2 minuty powinna wynosić nie mniej niż ........
