LOGOWANIE
- STRONA GŁÓWNA
- TWÓJ PAKIET PREMIUM
- TWOJE WYNIKI
- KWALIFIKACJE W ZAWODZIE
- NAUKA ZDALNA
- GENERATOR TESTÓW
- ARCHIWUM ARKUSZY
- WSPÓŁPRACA
- KONTAKT
KWALIFIKACJA ROL12 - STYCZEŃ 2024 - ROZWIĄZANIE ZADANIA NR 2
KOD ARKUSZA: ROL.12-02-24.01-SG
Podziel się arkuszem z innymi i udostępnij go na Facebooku:
SKRÓCONA TREŚĆ ROZWIĄZANIA:
Rezultat 1: Dokument Zlecenie badania
1 Zlecam wykonanie badań: skreślono chemicznych
2 Zlecam wykonanie badań: skreślono środkach spożywczych pochodzenia zwierzęcego
3 Zleceniodawca: wpisano Powiatowy Lekarz Weterynarii, Kajki 12, 13-100 Nidzica
4 Właściciel/ producent*: wpisano Wytwórnia pasz dla zwierząt
5 WNI wpisano 14033801 6 Cel badania: skreślono zapewnienie bezpieczeństwa epizootycznego i dobrostanu zwierząt, zapewnienie bezpieczeństwa żywności i higieny procesu produkcyjnego, sprawdzenie stanu zwierzęcia/stada
7 Oznaczenie próbki przez zleceniodawcę: wpisano 101 8 Rodzaj opakowania: wpisano worek lub worek jałowy
9 Wielkość próbki ogólnej: wpisano wartość w miligramach
10 Badana cecha/kierunek badania: wpisano w kierunku obecności pałeczek Salmonella lub równoważne sformułowanie
........
........