LOGOWANIE

Kwalifikacja TG7 - CZERWIEC 2009

(Sporządzanie potraw i napojów)

ILOŚĆ PYTAŃ:
LIMIT CZASU:











Przykładowe pytania z testu 'Kwalifikacja TG7 - CZERWIEC 2009':

- W której grupie surowców znajdują się tylko tłuszcze zwierzęce? ........
- Głównym surowcem do produkcji ćwikły jest ........
- Grzyby mają wartość ........
- Polędwica z patelni to potrawa ........
- Sporządzając półprodukty na kotlety z mięsnej masy mielonej należy wyrobioną masę ........
- Do zagęszczenia 10 porcji zupy krem z pomidorów potrzeba 40g mąki i 2 żółtka. Ile mąki i żółtek potrzeba do zagęszczenia 5 porcji zupy? ........
- Ciasto na makaron przygotowuje się ........
- Jaka jest wartość energetyczna l kg mąki? ........

 PYTANIA Z TESTU ZAWODOWEGO





📡 Brak połączenia internetowego